MB Studio a fost fondat în 1994 de doi foști colegi de facultate: Marius Marcu-Lapadat
și Ghighi Bejan, ca un birou de arhitectură și design. La scurt timp de la înființarea sa,
un alt fost coleg de facultate, Octavian Carabela, a devenit asociat pe proiectele de graphic design. De la înființare și până astăzi, MB Studio s-a străduit să se perfecționeze și profesionalizeze în continuu, tratând cu aceeași seriozitate și interes fiecare proiect,
indiferent de mărimea sa. MB Studio își propune totodată să se implice alături de prieteni
ca Mariana Celac sau Josif Kiraly în proiecte de cercetare sau multidisciplinare.

Echipa

Marius Marcu-Lapadat

Este arhitect, designer și grafician. Născut în 1956, este îndrumător de atelier și titular al cursurilor de „Istoria mobilierului și a ornamentului” și „Mobilier urban” la Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM. Este autorul mai multor proiecte de arhitectură, arhitectură de interior și design. Marius a fost președintele Fundației Române de Design în anii 1997 și 1998, comisar al Pavilionului României la Bienala de la Veneția în 2008 și 2010. A fost numit expert pentru Premiul „Mies van der Rohe”, ediția 1998 și a făcut parte din mai multe jurii naționale și internaționale ale unor concursuri de arhitectură și design.

 

Ghighi Bejan

Este arhitect şi grafician. Născut în 1957, lucrează în top management şi relaţii publice.
Are experienţă în domeniul turismului, a marketingului, a publicităţii şi a organizării de mari evenimente. Este membru OAR, a Societăţii Arhitecţilor de Interior şi a Designerilor Români (SAIDRo) şi a A. C. Divertis. Luptă asiduu împotriva prostiei.

 

Octavian (Tavi) Carabela

Este grafician, arhitect şi urbanist. Începînd din 1998, când s-a alăturat echipei MB Studio, a fost implicat în toate proiectele de graphic design, design de expoziţie sau cele de identitate vizuală. Tavi este totodată membru RUR şi autor al mai multor proiecte de urbanism.

 

Andra Francisco

Este arhitectă cu experiență în proiectarea de mobilier, ceea ce îi conferă un simț special al detaliului și al acurateței în proiectare. Începând din  2008, când s-a alăturat echipei MB Studio, a fost implicată în toate proiectele de arhitectură și arhitectură de interior elaborate de MB Studio.